På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Bliv klogere på reglerne om persondata

Den 25. maj 2018 træder Persondataforordningen i kraft i Danmark. DI tilbyder hjælp til din virksomhed, så du kan komme godt i gang med de nye regler om persondata. Læs mere om kommende arrangementer, se videoer og bliv klogere på persondatareglerne.

Persondata ved salg og markedsføring

DI har afholdt en temadag om håndtering af kundeoplysninger i forbindelse med salg og marketing. Dagen bød bl.a. på oplæg ved kontorchef i Datatilsynet, Peter Fogh Knudsen, som fortalte hvordan et samtykke fra en kunde bør håndteres i praksis. Også partner og advokat ved Bruun og Hjejle, Pia Kirstine Voldmester, deltog i dagen og holdt et oplæg om, hvordan man som virksomhed håndterer personoplysninger i arbejdet med salg og marketing.

Log ind og se begge videoer fra arrangementet her.

Persondata i ansættelsesretten

Den 24. januar 2018 afholdt DI et møde om persondata i ansættelsesretten. På mødet blev der svaret på nogle af de persondataretlige spørgsmål, som virksomhederne ofte stiller. 

Log ind og se videoen fra mødet her.

Ud over videoerne kan du også høre en podcast, hvor advokat Sussi Skovgaard-Holm og advokatfuldmægtig Stine Kenneth Larsen fra DI fortæller om de grundlæggende principper i den nye persondataforordning.

Hør podcasten her.

Kommende arrangementer

Der stilles fremadrettet nye krav til virksomheder, når de håndterer kunders og medarbejderes personoplysninger. DI afholder i marts to møder om Persondataforordningen, hvor bl.a. DI's afdeling for Personalejura deltager og stiller skarpt på, hvornår du kan behandle oplysninger om dine medarbejdere. 

Møderne finder sted i Aalborg den 2. marts og i Aarhus den 5. marts, og de henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder.

Læs mere om møderne og tilmeld dig her.

 

Spørgsmål vedr. møderne?
Kontakt image
Administrativ koordinator
Tlf: +45 3377 3675
Mobil: +45 2532 7429
E-mail: virdi.dk
DI hjælper dig godt igang med de nye regler om persondata
DI afholder møder om Persondataforordningen i Aalborg den 2. marts og i Aarhus den 5. marts.
Tilmelding er gratis.
PUBLISHED: 22-02-2018 LAST MODIFIED: 26-02-2018